Tunisin reissun jälkeen heti seuraavana päivänä piti lähteä uudestaan matkaan, kun viikon reissu ei anna mahdollisuuksia rytmittää kiinnostavia retkiä välipäivien sekaan. Onneksi lähtö ei ollut yhtä aikaisin, koska kohteena oli lähempää löytyvä Friguian eläintarha.

Paikan lapsuusunelmansa toteuttamiseksi perustanut paikallisen hotelliketjun omistajan poika, eli rahoituksesta ja tuesta ei tainnut olla puutetta. Siistin ja tyylikkään paikan oli kyllä rakentanut, joten isot kävijämäärät eivät ole ihme.

Suht pian pääportin jälkeen alkoi kuulua rytmikästä rummutusta ja mutkan takaa ilmaantui näkyviin oheinen rytmiryhmä. Opas tiesi näitten olevan Etelä-Afrikasta ja hoitavan päivisin kai muutaman esityksen tuolla ja sitten iltaisin isukin hotellin ohjelmana.

Rythm guys

Melko pian näkyi omassa aitauksessaan suomalaisille harvemmin eläintarhaan mielletty sika. Mutta muslimien sika-asenteiden takia tuo on kuulemma lapsille melkoisen kiinnostava nähtävyys - ja onhan se 'kamaluus' varmasti jännää nähtävää. Alunperin kielto on kuulemma ollut sioissa Muhamedin aikaan yleinen trigiini, nyt peruste on unohtunut, mutta kieltoa noudatetaan enempiä ajattelematta.

The pig

Olli näitä samoja paikkoja jo raportoikin vähän ripeämmin kuin mä, joten sieltä voi kurkata jo etukäteen Friguiaa meidän loppupäivänkin näkymistä.