Omia lempparilauluja ja bändejä löytyi tammikuussa YouTubesta niin paljon musiikin mies- ja naismeemissä, että keräsin vielä kolmannen merkinnän. Tämä tuli nyt viimein valmiiksi kauan kypsyteltyään (kuvaa klikkaamalla avautuu muuten aina kyseinen kappale...).

Progeajoiltani ao bändi ja hiukan tuoreempi kappale saa vieläkin värinät aikaiseksi. Hienoa musiikkia!

lonely_heart.jpg

Enpä ollutkaan nähnyt pitkään aikaan tuosta Yessin kappaleesta tehtyä versiota bikini-faneille. gsmile.gif

Mike Oldfieldin Tubular Bells taisi olla ensimmäisiä itse ostamiani kasetteja ja tuo klassikko tuo itselleni aina jotain muuta mieleen kuin siihen yleisesti yhdistetyn Manaajan, jossa musiikki on tullut laajemmalti kuuluisaksi. Oheinen Platinum on harvemmin mainostettu, mutta yksi useimmiten soittamiani Oldfieldejä. Muitakin tuttuja näkyi, esim Punkadiddle on 'kevyempää' irrottelua.

platinum.jpg

Jethro Tull kuuluu myös musaurani alkupään innostuksiin - ao Thick as a Brick taisi olla ensimmäinen tutustumiseni heihin ja sen jälkeen osa 'tavanomaisemmista' JT-kappaleista ei ole enää iskenyt. Bändihän olisi tulossa Suomeen taas syyskuussa ja hiukan pohdituttaa katsomaan meneminen, vaikka yleensä en jaksa konsertteihin menemisestä innostua.

Tuolla wiki-sivulla löytyy paljon asiaa, mm. se hauska nimen alkuperä-tieto... olivat nähneet kirjan hevosen kengittämisestä, kirjoittajana 'Jethro Tull'.

jethrotull.jpg

BÖC eli Blue Öyster Cult oli heavy-suosikkejani ja oheinen esimerkki on hienon melodinen, vaikka onkin taas hiukan pitkä. Alku kannattaa edes kuunnella, koska lähtee heti käyntiin. Bändin nimessään käyttämä ihan oikea öö kiinnitti nuorena huomiota ja onhan siitä selitystäkin tuolla wiki-sivulla: keksivät sen jostain 60-luvun runosta ja kuuluisiakin matkijoita seurasi.

boc.jpg

Valittaen (?) täytyy kertoa, että näitä bändejä muistui listalle niin monta, että osa 4:kin on vielä tulossa. smtutu.gif