Lepiksen haasteen innoittamana poimin aamulla viimeistellyn Käsipuolen (osa 25 ja kirjailija meni kuolemaan ennen sarjan lopettamista! :-/ onneksi jatko on kuitenkin tulossa ) seuraajan.

Säännöt:
1. ota lähellesi kirja tai lehti
2. sulje silmäsi
3. haparoi sanoja kohti
4. tökkää sormi tai kynä satunnaisen sivun satunnaisen sanan kohdalle
5. minne bongaamasi sana ajatuksesi vie?
6. kerro se blogissasi
7. haasta leikkiin mukaan niin monta kuin tahdot

Seuraava kirja on siis Mikä tämän kirjan nimi on? ja sormi osui sanaan 'lautamiehistö'. Tuo oli ongelmien ratkaisujen puolelta, joten spoilaamisen välttämiseksi mainitsen vain, että kysymyksessä oli mitä syyllisen pitäisi sanoa oikeudessa yhdellä lauseella, että hänet vapautettaisiin rehtien, retkujen ja normaalien saaren oikeudenkäynnissä.

Ajatukset vievät väkisinkin oikeuteen, vaikka miten yrittää keksiä jotain yllättävää tuosta. Itse en oikeudessa koskaan ole onneksi ollutkaan, mutta kaikenlaista kuulee tapahtuvan, joten saapa nähdä tuleeko tuollainen itsellekin vielä vastaan. Tuttu oli mennyt periaatteesta ylinopeussakostaan oikeuteen, koska tilanne oli kuulemma ollut hänen mielestään toisin kuin poliisin. Kiinnostava juttu jää valitettavasti avoimeksi, koska en kyllä muista kuulinko edes miten tuossa kävi; pitääpä udella mieheltä jossain välissä.

Haastamiseen ei onneksi määrätä kiinteää määrää, joten jätän jatkamisen taas juuri sinun halujesi huomaan - meemiä voi jokainen halukas jatkaa. Ole hyvä!