Tuli siis haaste Lokaajalta (kuten myös Kolikolta). Kategorioin tämän postauksen huumoriin, vaikka totta onkin... Muutamissa blogeissa näkyi tässä listassa itsellekin tuttuja juttuja, mutta jotenkin tuntuu paremmalta löytää sellaisia, joita ei ihan joka paikassa ole nähnyt. Asiaan!:

1. Pidän kaupassa käymisestä ruuhka-aikaan (yleensä)

Tungoksessa tulee sellainen usein sellainen rauhallinen huvittunut olo, kun saa seurata kaikkia niitä eri näköisiä ihmisiä, jotka siellä tunkee hakemaan omia tavaroitaan ja sitten jonottaa kassalle maksamaan ostoksia. Mikähän elämänhistoria ja millaisia seikkailuja heillä kullakin on takana.

2. Viivyn joskus vessassa liian pitkään

Unohdun välillä kirjan tai kännykän mahjongpelin kanssa istumaan vessaan niin pitkäksi aikaa, että lähtiessä saa hassusti ravistella puutunutta jalkaa.

3. Täytän turhia xls-tilastoja pakonomaisesti

Maaliskuussa tulee 10v täyteen pyörän matkamittarista työmatkatulosten kirjaamista - en tiedolla mitään tee, mutta jotenkin tuli vain tavaksi merkata ne muistiin. Nyt bloggausaikana olen tallettanut päivittäisiä kävijä/tilaajamääriä omaan taulukkoon käppyrää piirtämään. Pitäisiköhän tuota pyörälistaa yrittää lopettaa?

4. Bongailen autojen rekisterinroja järjestyksessä

Tätä tekee joku muukin, itse etsiskelen nyt numeroa 56, johon asti oon päässyt vajaassa kahdessa vuodessa. Ensimmäisenä näin aloitukseksi Hesassa rekkarin XXX-1.

5. 'Nautin' joka päivä ruokalusikallisen rypsiöljyä ja yhden palan tummaa suklaata

Vaikka olenkin huomannut terveysvillitysten olevan usein tuulesta temmattuja, niin yhteen olen jäänyt kiinni. Eli tätä kesäkuun tunnustustani harrastan vieläkin, mutta silloin ainakin löytyi toinenkin samaa tekevä, joten ei se ihan täysin outoa ole. Suunnilleen vuosi on takana ja yhtään infarktia en ole kokenut! Tosin perusteet noille ovat olleet paljon vakuuttavampia kuin kaupan terveyshyllyjen kalliille tuotteille.

Haastanpa tähän vain pari lisää, koska tämä tuntuu olleen jo joka puolella (kommentoi, jos haluat haasteen itsellesikin :-). Eli oman itsenöyryytykseni vastineeksi kiinnostaisi lukea samat Mikalta ja Henriltä.

(Ja kun kerran editoitiin merkintää, niin pääsiskö Kanelikin pois tylsyydestä näitä listaamalla? :-)