Tänään on taas aika vaihtaa tuosta kuvausboksista vuotta yhdellä ylöspäin. En tarvitse kummoisia juhlia, joten eilinen Amarillo-lounas (+ nykytaiteen näyttelyn kierros + kahvit kotona) Tarjan, tyttäreni ja anopin kanssa oli mukava alku ja tänään syötiin Arnoldsin spinnit.

Lahjaksi ostin itselleni pitkään pohdintalistalla olleen makro-linssin, kun sattuivat tarjoamaan kunnon alennuksella kuulemma vahingossa ostamaansa Sony-versiota Tamronista (yleensä hankkivat vain Canon ja Nikon kamaa).

Eli nyt on kahden muun putkeni (Sony 18-250mm ja Sigma 30mm f/1.4) kaverina Tamron AF 60mm f/2 macro 1:1 jolla voin ruveta testaamaan makrokuvausta; ja kehuvat tätä muotokuviinkin. Aika jännä kulkea kuvaamassa, kun ei voikaan zoomata vaan pitää miettiä asettelua ja jalkazoomilla hoitaa loput.


Ohessa muutama kuva uudella linssillä viikonlopun kävelykierroksilta (Flickrin kuvavirrassa tällä hetkellä kaikki niitten USAn otosten jälkeen tulleet ovat tällä linssillä, eli muutama muu löytyy sieltä. Tervetuloa vierailulle!).
 

Salad close up

 

The statue

 

A city bunny