Leffan julisteHuh mikä elokuva! Katsottiin nimittäin telkkarista tullut Fahrenheit 9/11 (wikissä) ja ymmärrän täysin, miksi Michael Moore yritti saada elokuvaa esitykseen ennen presidentin vaaleja.

Bin Ladenin suku Saudi-Arabiasta on sijoittanut miljoonia erilaisiin Bushin firmoihin, jotka W oli ajanut konkurssiin, joten WTC-iskun jälkeen valkoisen talon luvalla nämä sukulaiset lennätettiin pois USAsta ilman mitään kuulusteluja. Saudi-Arabian sijoituksilla omistavat USAsta noin 7% joten syyllistä ei oikeasti haluta edes löytää, koska maa olisi suurissa vaikeuksissa, jos tuo raha vedettäisiin pois.

Afganistanin presidentiksi tuli hyökkäyksen jälkeen 'sattumalta' Bushin firman neuvonantajana ollut mies ja luonnollisesti tämä allekirjoitti tärkeän sopimuksen öljyputken rakentamisesta maan läpi. Putken piti päästä tietysti Irakin läpi, joten sattumalta seuraavaksi syytettiin USAn aikaisemmin tukemaa Saddamia ja taas sotilaita matkaan.

Työnimi-blogissa olikin jo tuolloin ilmestyessään kommentoitu leffaa ja varmasti on tosiaan yksipuolista saarnaamista, mutta niinpä propagandaa hoidetaan toiseenkin suuntaan, joten hyvä kuulla tämäkin. Tuolla oli muuten linkki sankarini Kurt Vonnegutin Fahrenheit-artikkeliin, jossa sanoo Bushiin viitaten: 'Presidenttimme on kristitty? Niin oli Adolf Hitlerikin.'.

Samoja tietoja tiivistetysti listaa nettiin kerätty George W. Bush CV. Tässäpä melkein karmivampi elokuva kuin hurjinkaan kauhuleffa. Kannattaa katsoa!