Toinen päivä aloitettiin Madame Tussaudilla (ylikätevä vinkki: tuolta em. Original bus tours:ilta sai ostaa ohitusliput kuuden punnan alennuksella per nenä - teki mukavan summan, kun sen kertoi seitsemällä retkueen jäsenellä!). Ruokailu ja reilun tunnin pikakiertely Oxford streetillä, jossa kauppoja riittää.

Siellä huomasin heti tämän hauskan kapean rakennuksen. Tuollaisen yläkerrassa olisi kiva käydä; kun huoneen molemmilla sivuilla on ikkuna suoraan ulos, niin taitaa olla aika valoisaa ja ilmava tunne.
57108446_6d6c89efa0.jpg

Seuraava kohde oli museorypäs (Luonnontieteen museo, Victoria ja Albert museo + tiedemuseo). Vaimo ja anoppi menivät V&A-museoon, me muut Luonnontieteelliseen. Ao. kuva on Luonnontieteellisen museon Maa-näyttelyn aulasta. Reitin vierellä oli taru- ja tiedehahmoja ja lopuksi rullaportaat ylös kolmanteen kerrokseen ison metallimaapallon läpi. Vaikuttavaa!
57108445_25e787f27b.jpg

Tarkoitus oli käydä vielä lopuksi pojan haikailemassa tiedemuseossa, mutta tuona päivänä sulkivatkin tietysti poikkeuksellisen aikaisin ja piti kääntyä pois ovelta. Päivän lopuksi tsempattiin vielä toivekohteiden listaa - Tarja meni mun isän ja pojan kanssa hotellille, mä lähdin opastamaan muita Harrods-kierrokselle. Hieno paikka sekin on edelleen, mutta taisi nyt riittää mulle.