Alunperin suunnittelimme menevämme golfaamaan oikealle kentälle kotiinpaluuta edeltävänä maanantaina, mutta respan tehdessä varausta saimme tietää, että seuraavana päivänä olisi huoltopäivä ja kentällä paljon muutakin liikettä, joten tuurilla saimme vuoron samaksi päiväksi ja vieläpä kahdestaan.

Kohteena oli viereisen ison hotellin kahdesta 18-reikäisestä kentästä se ulkopuolisillekin avoin The Links-kenttä. Läheisellä saarella olisi ollut hiukan halvempi Ile aux Cerfs -kenttä, mutta kysyin hotellissamme hyvin pelanneelta amerikkalaiselta asiaa ja kertoi tuon olevan tosi kaunis, mutta erittäin vaikea.

Golf car mandatory

Jos haluaa pelata enemmän, niin kannattaa kärsiä saman tien hotelli, jossa on oma hintaan sisältyvä iso golf-kenttä - ajattelimme tämän kerran sijoittaa kokemukseen, kun kerran tuonne asti mentiin.

Hintaan sisältyi sentään harjoituspallosangot, golf-kärry ja ilmaisia vesipulloja kylmälaukussa. Auto oli kyllä mainio; tiet oli järkevästi suunniteltu ja katoksen alla pysyi suojassa auringonpaahteelta.

Golf clubs

Another tree

Näiden lisäksi meni kaksi muuta kuvaa + kentän kartta Flickriin. Ja päivän lopusta tulee vielä muutama kuva myöhemmin, joten vihreää riittää.

Water hazard