Topfield-käyttäjiä kun täällä tuntuu löytyvän, niin pitääpä mainostaa kätevää apuohjelmaa, jonka löysin tapworldista. Nimittäin tuon edellisen ongelman takia pilasin yhden elokuvan, jonka Tarja oli pannut tallettumaan (tuohon pitäisi olla hyvä sana, 'nauhoittaminen' on videoaikaa ja kuulostaa hassulta Topfieldin yhteydessä).

Koneen tallettaessa leffaa painoin virrat pois ja tuloksena oli kaksi gigainen tiedosto, jossa kuvauksessa luki kuitenkin 'Invalid file' ja kone ei sitä osannut näyttää. Onneksi jätin tiedoston vielä talteen, kun ajattelin kokeilla PC-yhteyden kautta jotain nimen muutosta tms.

Helmikuun lopussa oli tullut Australiasta ohjelma recFixer, joka hoiti talletuksen taas kunnolliseksi. TAPpi siirrettiin Toppyyn, vikatiedosto muutettiin nimelle 'fix', samalta kanavalta (josta ongelmatapaus oli talletettu) tehtiin parin minuutin talletus, jonka nimeksi 'source'. Ohjelman käynnistys ei näyttänyt mitään, mutta kopioi otsikkotiedot sourcesta fixiin ja sen jälkeen leffa olikin kunnossa! Suosittelen tuon hankkimista jo sitä mahdollista ongelmaa odottamaan! tthumbsup2.gif