Eilen tuli käytyä teatterissa pitkästä aikaa - Käärmeenpään polkija oli positiivinen yllätys, tiivis 45 + 45 minuuttia ja sopivan suoraviivainen tarina. Anoppi sanoi rytmin jääneen mieleen vielä kotiinkin asti ja niin siinä tosiaan melkein kävi. Uskovaislahkolla synnin käärmeeltä poljettiin pää pois riverdance-tyylisillä yhteistansseilla ja näyttämön nurkassa ollut yhden miehen ääniefektitehtailun seuraaminen varasti välillä huomion näytelmältä.

Tuon esityksen jälkeen olikin vielä sopiva rakoa katsoa ensimmäinen osa 4400-sarjasta, josta mainitsinkin kuukausi sitten. Mielestäni tämä aloitus oli onnistuneempi kuin Lostin vastaava, ainakin vertailtuna jakson kulumisen nopeuteen. Kyllä tuota pitää seurata jatkossakin - hyvältä näytti! tthumbsup2.gif

Lostissa ympäristönä ole saari asettaa enemmän rajoitusta juonen käänteille, 4400ssa taas koko maailma (= USA) tarjoaa käsikirjoittajille luontevasti paljon mahdollisia ympäristöjä ja kohtaloita. Lisäksi noin isolla määrällä ihmisiä on monta erilaista erikoiskykyä ja niitä roistomaisiakin saadaan sinne luultavasti jokunen jännitystä lisäämään (ellei sitten Takenmaisesti ufot olleet hyvällä asialla ja kaikki ovat luonteeltaan kunnollisia).