4400-sarjan mainoskuvaNyt kun Täydelliset naiset ja 24 loppuivat, niin luulin aikaa taas löytyvän, mutta eipä taida onnistua... Nimittäin Nelosen mainos vihjasi uuden sarjan nimeltään '4400' alkavan kohta. Luvassa lienee hiukan Taken-tyylistä menoa:

Maapalloa lähestyy valoa hehkuva komeetta, jonka pelätään aiheuttavan valtaisaa tuhoa. Panikoituneiden ihmisten silmien edessä tapahtuu kuitenkin jotain täysin odottamatonta: törmäämisen sijaan komeetta hidastaa vauhtia vahinkoa aiheuttamatta. Sokaisevan valoaallon jälkeen komeetta katoaa ja sen tilalla on 4400 kadonneeksi tai kuolleeksi luultua ihmistä. Kukaan heistä ei ole vanhentunut päivääkään siitä, kun heidät viimeksi nähtiin - vaikka ensimmäinen heistä katosi 60 vuotta sitten. Pian käy ilmi, että kadonneilla on kykyjä, jotka aiheuttavat hämmennystä ja pelkoa. Keitä kadonneet ovat? Missä he ovat olleet? Miksi he palasivat nyt?

Serkkupoika tästä kertoi samaan aikaan Lostia mainostaessaan ja ei ole kuulemma ihan yhtä hyvin iskenyt kansaan, mutta kuvauksesta päätellen ainakin jokusen jakson seuraan varmasti. Netistä ohjelmasta löytyi tyylikäs ohjelmakotisivu, jossa parit kaapattujen kasvoista esiteltiin ja englantilaisessa Wikissä sarjasta löytyi artikkeli (spoilereiden takia katsoin vain ekan kappaleen...).