Sain viimein aikaiseksi tehdä oman kokoelmani SusuPetalin ikkunat-auki meemiin. Ensimmäiset 19 vuottani Kurikassa ikkunoista näkyi yhdessä suunnassa peltoa ja kolmessa muussa metsää, lähin naapuri oli 300m päässä metsän takana. Vaasassa taas olen asunut viidessä eri kerrostalossa ja nyt toista kertaa rivitalossa.

Tältä siis näytti eilen illalla. Makuuhuoneen ikkunasta näkyy pohjoiseen viereisen taloyhtiön seinää ja pihaa. Samaan suuntaan katselen alakerrasta keittiön ikkunasta jogurtti-mysliä syödessäni.

80885.jpg

Loput kuvat otin terassilta, koska alakerran ikkunoista näkyy vain pohjoiseen ja etelään. Eli itään päin näkyy oman taloyhtiön kerrostalo-osuudet. Tuon kerrostalon porukat ovat sanoneet äänieristyksen olevan surkea, joten onneksi meidän kämppään ei ole katua vieressä millään suunnalla.

80886.jpg

Etelään päin näkyy meidän 'sisarus-rivitalo'.

80887.jpg

Länteen ollaan nyt kolmisen kuukautta rakennettu uutta taloa. Ennen tuossa oli nurmikkoa, pari puuta ja opiskelijoita joskus istuskelemassa... Talon valmistuttua nykyinen 'kun-ei-lehtiä-puissa'-merinäköala vaihtuu kerrostalon tylsään seinään sielläkin suunnalla. gsad.gif

80888.jpg