Tämä ilta meni eilisen golf-harjoitukentän vastapainoksi ensin juoksulenkillä ja sen jälkeen purjehtiessa (firman harrasteilta).  Muutama hyvä kuvakin osui, mutta pitää yrittää niitä myöhemmin heittää tänne.

Sain _taas_ kirjekuoren eläkkeen kertymätilanteestani ja kun tiedot ovat pääosin samat kuin vuosi sitten, niin tuntui aika turhalta tuollaista postituttaa. Ajattelin jo netposti-toimituksen ehdottamista, mutta ohjeen takasivulla lukikin, että nettipalvelustaan saa vaihtaa toimitustavan sähköiseksi.

Ensimmäisen illan yritys kariutui siihen, että palvelu ei ole klo 23 jälkeen toiminnassa?! O_o Nyt tänään muistin ajoissa ja onnistuihan se, kunhan ensin löytää paikan...

Jos siis haluatte vähentää turhaa postitusta (pari sivua otetta + kiiltäväpaperinen ohje), niin paikka löytyy varma.fi ja sieltä tuo ao-kuvan valikkokohta Sähköisestä asioinnista. Lopuksi vielä oikeassa reunassa alimmainen linkki, joka vie tänne. Tunnistautuminen nettipankin kautta ja siellä piti vielä valita toimittaminen (tms, en pääse enää tarkistamaan klo 23 jälkeen), johon ruksi Kyllä-kohtaan.