Skotlannin retkemme reittikartan luominen on edennyt hiukan hitaasti, kätevä Route66 ei enää asentunut ja alkuperäinen CD oli poistettu kirjaston valikoimista. Aloittelin nyt jotain karttaa Google-mapsilla, mutta taidan yrittää liian hienoa, kun etenee hitaasti. Tullee tänne sitten joskus...

Ohessa muutama kuva Edinburghista, johon ajettiin heti lauantaina aamusta Glasgown lähellä Hilton-pisteillä vietetystä yöstä. Tarjan matkalaukun jäätyä Helsinkiin, perillä ensimmäisenä pitikin ostaa vaatteita. Oheisessa kaupassa ei käyty, mutta näyteikkunan 'Onko sinulla munaa käyttää sitä?'-idea oli hauska.

Do YOU have the ...

Princess-kadulla Edinburghin linna oli joka välissä tyrkyllä kuvattavaksi, ohessa samaan hintaan ratsastajapatsas. Keli kahtena ensimmäisenä päivänä oli pääosin sateinen ja viileä, joten kuvatkin ovat hiukan harmaita.

Edinburgh castle

Katua etelään jatkaessa olisi päässyt käymään ao kuvan Scott-monumentissa, jota luulin ensikatsomalla kirkoksi. Nyt Flickriin heiton jälkeen vasta huomasin tuon olevan vinossa, mutta sovitaan se vaikka taiteelliseksi efektiksi. trolleyes.gif

Scott monument

Princess-kadulta alas puistoon laskeutuvien portaiden vieressä oli todella nähty vaivaa kukkaistutusten rakentamisessa. Ja partiolaisiakin muistutettiin olemaan valmiina...?!

Flowers