Juhannuksena käytettiin vanhaksi meneviä Finnair-pisteitä ja 2 lomapäivää Krakovan reissuun. Kuvia on muutama jo Flickrissä ja lisää on tarkoitus heittää tästä pian.

Odotellessa mainitaan pikamerkintänä Vaasan isoimmat festarit ikinä: Suviseurat viime viikonloppuna. 77 tuhatta ihmistä Söderfjärdenissä, jonne oli n 2x1 km alueen keskelle rakennettu ISO teltta, ruokapaikkoja, kauppoja, lasten pesupaikkoja ja vaikka mitä.

Alueen teillä oli parin päivän ajan jonotusta, kun autoja tuli eri suunnista. Me kuljettiin pyörällä ja käytiin aluksi alueen vieressä olevan Öjbergetin huipulla katsomassa yleisnäkymä:

Trailers for 70+ thousand visitors

Tuossa näkyy muuten jonottavia autoja yhdeltä sivulta - noita sisäänajoteitä jonoineen oli pari. Sivummalle kuvaten mukaan sai myös mukavasti väriä antavan rypsipellon:

Rapeseed field + area

12 muuta kuvaa huipulta ja paikan päältä löytyvät Flickr-kuvavirran kärjestä (ainakin vielä kun en ole jatkanut Krakovan kuvia - sen jälkeen pitää vähän rullata alaspäin).

Vaikka en itse mihinkään yliluonnolliseen usko, niin on kyllä aikamoinen tapahtuma! Ja kunnioitettavasti järjestelyt tehdään kunnolla projektivetoisesti ja edelliskerroista oppien.