Triinun haastamana piti ottaa mietintämyssyyn keiden blogeja haluaisin lukea; eilen illalla nukkumista yrittäessäni (noin se varmaan onnistuukin) tulikin mieleen itsestään selviä ehdokkaita. Molempien kirjoja lukiessani olen ihastellut hyvää kirjoittamista ja/tai hyviä mielipiteitä.

Ensimmäisenä tuli mieleen Juice Leskinen, jonka kirja 'Siinäpä tärkeimmät' oli hauskaa luettavaa ja kokemuksia varmaan löytyy laidasta laitaan ajatusten siemeneksi.

Toiseksi valitsen Esko Valtaojan, jonka molemmat kirjat iskivät, jälkimmäinen oikeastaan vielä enemmän...

Nuorena kuolleiden osastolta tuli mieleen vielä jokerina (eihän tätä lasketa, koska oikeasti ei pääse bloggaamaan) hieno mies Arto Kytöhonka. Kirjoihinsa en ole tunnustunut - runot ei ole koskaan iskeneet (paitsi lahjaksi saamani Alivaltiosihteerin Retki-DikteR), mutta Tietokone-lehden kolumninsa 80-90 -lukujen olivat mahtavia. Kiinnostavaa asiaa kirjoittaisi porilainen nykynetin ilmiöistä, jos vielä hengittäisi. Harmi!

Koska meemi tuli haastamalla, niin lähetetäänpä se eteenpäinkin, eli pallo ---> Mikalle, Matamille, Nudistille, Outille ja Kairolle.