Lähdetään pojan kanssa kiertämään sinistä ennen leffailtaa, mutta pikaisesti vitsi:

PikkutyttöNuori perhe muutti uuteen taloon, jonka naapurissa oli vapaa tontti. Yhtenä päivänä Armas Puolimatka ja joukko rakennusmiehiä saapui ja aloitti rakennustyöt tyhjälle tontille. Perheen 5-vuotias tytär luonnollisesti kiinnostui naapurissa olevasta rakennustyömaasta ja alkoi jutella työmiesten kanssa.

Tyttö pyöri rakennuksella ja lopulta työmiehet, joilla kaikilla oli kultainen sydän, enemmän tai vähemmän adoptoivat tytön jonkinlaiseksi maskotikseen. Juttelivat tytölle, antoivat tytön istua kanssaan kahvi- ja ruokatauoilla, ja antoivat tälle pieniä tehtäviä jotta tämä tuntisi itsensä tärkeäksi.

Ja viikon päätteeksi, perjantaina antoivat tälle kirjekuoren, jossa oli 3 euroa 10 sentin kolikoina. Ikäänkuin 'palkkapussiksi'. Tyttö vei kuoren kotiin, jossa hänen äitinsä ehdotti, että työstä ansaitut rahat vietäisiin pankkiin ja perustettaisiin samalla tytölle säästötili. Pankkineiti kuunteli ihmeissään tytön kertoessa 'työstään' rakennuksilla, ja että hän oli todella saanut 'palkkapussin'.

'Sinun on täytynyt todella työskennellä kovasti saadaksesi näin paljon palkkaa!' sanoi pankkineiti. Johon tyttö ylpeänä vastasi: 'Työskentelin koko viikon työmiesten kanssa rakentaessamme sitä isoa taloa'. 'Hyvänen aika' pankkineiti sanoi, 'menetkö tälläkin viikolla rakennukselle töihin?' Pikkutyttö mietti hetken ja vastasi sitten, 'Kyllä varmaan, mikäli ne Starkin runkkarit toimittavat ne vitun tiilet ajoissa.'