Osallistunpa vaihteeksi meemiin, kun on sydäntä lähellä oleva aihe - Elokuvat (via esim Outi & marginaali) vaikka tämä nyt tuleekin päivän myöhässä.

1. Kuinka usein käyt elokuvissa?
Ennen DVD-aikaa 1-3krt/kk, nykyään 1-2krt/vuosi

2. Käytkö elävissä kuvissa hetken mielijohteesta vai suunnitteletko elokuvakäyntisi tarkasti etukäteen?
Ne muutamat tarpeeksi kiinnostavat, joita ei jaksa odottaa dvd:lle (esim tuleva Potter, jossa tosin muutakin syytä - esim ympäristön paineet) käydään katsomassa. Käynti aikataulutetaan joskus parikin vkoa etukäteen, eli ei mielijohteita (niitä varten on oma hylly).

3. Mikä paras teatterissa näkemäsi elokuva?
Eniten mieleen jääneen hyppelehtivän jälkiolon ovat synnyttäneet Bond-Kuuraketti (kesällä -80 :-), eka Matrix ja Dogma. Noista oikeastaan voi poimia minkä vain ja voisin myöntää sen olevan paras, mutta valinta olisi vaikeaa.

4. Entä huonoin?
Vaikea kysymys! Pettymykset eivät onneksi jää niin hyvin muistiin, joten huonoin on jo tainnut unohtua. Yleensä tiedän mitä olen menossa katsomaan, joten huonoksi epäilemiini en edes käytä rahaa - luultavasti tämä on jokin Kino25:n (paikallinen Elokuvan ystävät ry) leffa, jota kävin katsomassa harrastuksesta ja tietämättä elokuvasta paljoakaan. Tai joku niistä yläasteaikana oppilaille järjestetyistä näytöksistä, jotka tuli katsottua puolipakolla.