LG RH7500Eilen tuli puoli-impulssiivisesti otettua uusi DVD-soitin edellisen Saloran tilalle, joka täytti seitsemän vuotta viime keväänä. Salora on toiminut ihan hyvin, mutta kovalevyllinen digiboxi kaipaa mahdollisuuden polttaa levylle tarvittaessa ja laiskuuttani tietokoneratkaisua ei ole tullut vieläkään rakennettua.

Malliksi osui siis LG RH-7500, joka on jo vähän vanhentunut malli. Oli Gigantissa näyttelykoneena ollut ja viimeinen. Hinnaksi jäi 170e mikä tuntui ihan hyvältä - normaalisti kovalevyttömät ovat nyt noissa hinnoissa, viime vuonna tuota oli vielä ostettu yli neljällä sadalla.

Nyt sallitun palautusajan aikana tutkin vehkeen sopivuutta, Afterdawniin eksyin ja siellä oli laitteen ketjussa esim manuaalista kopsattu lista laitteen hyväksymistä tyhjistä levyistä. Aluekoodittomuus hoitui helposti (kelkka auki ja kaukosäätimestä nollaa seitsemästi gtongue.gif ) ja firmwaren päivitysohjeita on löytynyt, jos esim tekstitysongelmia sattuu näkymään.

Kunhan saan printatun manuaalin postissa (löysin kyllä jo suomeksi pdf:nä netistäkin - sama taitaa olla tulossa) niin testailen miten saan polton toimimaan yhdessä Topfieldin kanssa. Toivottavasti hyvin!