Ohjeistusta:
Julkaise omassa blogissasi koko lista yhdessä näiden ohjeiden kanssa. Lisää listan viimeiseksi oma nimesi, blogisi osoite ja blogisi yleisimmät aihepiirit. Seuraavan osallistujan löydät tämän kirjoituksen kommenttilaatikosta (eli siis VAIN ensimmäisenä ehtinyt saa luvan vastata). Huom! Muistathan sallia kommentoinnin blogissasi ainakin tämän listan etenemisen ajan ja jos blogisi on salainen tai aiheuttaa muuten vain "umpikujan" useimmille lukijoille, niin ilmoitathan minne lista on edennyt vaikka kommentilla edellisessä blogissa, kiitos!

Idea: Kierrättää tietoja aktiivisista blogeista; on kiva löytää uutta luettavaa ja silmäiltävää!

 1. Sia http://www.kadentaidot.blogspot.com/, neulominen ja käsityöt
 2. Mari-Jii http://pikkuolento.wordpress.com, neuleet ja taaperoelämä
 3. Evelin http://amina.vuodatus.net, käsityöt, kissat ja elämä yleensä
 4. Kirsi http://masias.vuodatus.net/. Äidin elämää kahden pienen pojan kanssa
 5. Thiire http://omaspihas.vuodatus.net. Kolmen melko pienen tytön äiti kertoilee ihanasta elämästä hiekkalaatikon ja postiljoonin vaikutuspiirissä
 6. Annemarjaana http://annemarjaana.livejournal.com/ Rauhamäkisten päiväkirja, perheen elämänmenoa. Juttua lemmikeistä (kilpikonna, kalat) sekä ihmisistä. Blogi liittyy perheen kotisivuihin.
 7. Sari http://sarppa.vuodatus.net.Sattumia ja tapahtumia elämästä. Tarinoita siitä mitä elämässäni tapahtuu. Tarinaa tulee aina kun aikaa jää perheen pyörittämiseltä. :-) Tarinaa maustaa aika ajoin myös kirjoittajan lukihärön mukanaan tuomat kirotusvireet. ;-)
 8. Ruusu http://ruusutar81.vuodatus.net/.  Kirjoituksia siitä, mitä kaikkea kohdalle osuu ja voi tulla eri käänteissä. Maailma ympärilläni, sitä avoimin silmin katselen. Hieman myös käsitöistä, kukista, kirjallisuudesta ja elokuvista. :-)
 9. Marja http://nicefactor.vuodatus.net.Käsityöläisen blogi, ompelua - neulontaa - huovutusta - kaikkea mitä keksii tehdä. Elämästä yleensäkin :-)
 10. Anne http://anne.vuodatus.net Kotiäiti jupisee, valittaa ja yrittää olla ottamatta elämää liian vakavasti. Eikä sillä ole oikein mitään sanottavaa mistään.
 11. http://likkalaps.vuodatus.net.  Tyttö pohtii elämää, miehiä, ihmissuhteita ja kaikkea mahdollista.
 12. Perhis http://perhis.vuodatus.net.  Yksityisen perhepäivähoitajan arkea kera omien lasten ja hoitolasten.
 13. Herkku http://herkku.vuodatus.net.  Kolmekymppisen naiseläjän ilmoituksia arjesta - sään ja sydänveren välimaastoista. Myös: http://ihanat.vuodatus.net, http://hurahdus.vuodatus.net ja http://sivupohjat.vuodatus.net.
 14. Duussi http://duussi.vuodatus.net. Humanistineidin arkea (ja vähän juhlaakin) yliopistonmäellä, kotipesässä, parisuhteessa, hotellilla, jumppasalissa ja tanssitunneilla.
 15. Vale http://vale.vuodatus.net. Satunnaisuuksia, ajatuksia, unia, tapahtumia lukionsa päättävän tytön
  elämästä. Lisukkeena tarjoillaan puutarhanhoitoa, ajoittaista askartelua sekä lukupäiväkirjaa.
 16. Mariia http://rage.vuodatus.net. Miltei 3kymppisen naisen elämisen kiemuroita, ihmissuhteita, työtä, harrastuksia, musiikkia.
 17. Oosa http://oosa.vuodatus.net  elämää ja Elämää, käsitöitä ja perheellisyyttä. Itseään etsivän vm. -77 naisen / äidin / häsäilijän päiväkirjatyyppistä kirjoittelua.
 18. yllatystytto  http://yllatys.vuodatus.net otteita parisuhteettoman tytön elämästä, superpallona suljetussa tilassa ja valitusta, kun mies ei vaan tajuu.
 19. Rintti http://rintti.vuodatus.net/ Elettyä elämää, unelmia ja tosi tarinaa liian mukavasta möröstä ja sen ystävistä. Tarinaa myös kassaneidin näkökulmasta.
 20. Matami http://matami74.vuodatus.net kaikkee maharollista tupakanpoton lopettamisesta käsitööhin omalla murtehella.
 21. Perhepotrettihttp://potretti.vuodatus.net: perhe-elämää, äidin arkea, unia, mietteitä, huolia, murheita, iloja ja riemuja.
 22. sea http://sumuinensunnuntai.blogspot.com/ Kaipuuta terveeseen elämään, villalangan puremia ja muuta yhtä kummallista.
 23. romukasa http://romukasa.vuodatus.net/ Maalaiskylän X-files, toimistomysteereitä ja kummallisia rytmejä.
 24. Nuoren naisen arki http://aspee.vuodatus.net, puolilukihäiriöisen nuoren naisen tavallisia päiviä. Juttuja elokuvista, avoliitosta, ystävistä ja uudesta urkka-harrastuksesta.
 25. Neonilla http://neonilla.vuodatus.net, kolmenkympin kriisissä painiskeleva yh-äiti kertoo elämästään, johon kuuluu tytär, oikeita (in my dreams) ja vääriä miehiä, työtä, unelmia ja haaveita. Ja Röllin sanoin: "Tanssin kuin perhonen ja pistän kuin puutiainen!"
 26. Salamander http://salamander.vuodatus.net Kaikkea sekalaista, mitä mieleen juolahtaa.
 27. Kirsulin elämää http://kirsuli.vuodatus.net. Yleistä höpinää elämästäni. Juttuja lapsettomuudesta, töistä, parisuhteesta, talonrakennusprojektista ja opintojen loppuunsaattamisesta.
 28. new.browne to new.born http://newbrowne.blogspot.com. Suomalais-irlantilaisen pariskunnan  yhteinen englanninkielinen) blogi lapsensaannin ihmeellisyydestä, ihanuudesta ja vähän inhottavuudestakin.
 29. Martsulin neuleblogi ,http://www.martsa.blogspot.com/ Tavallisen tallaajan neulepäiväkirja, välillä jutustelua muustakin.
 30. Oola-laa! http://oolatus.livejournal.com/ Pienen, mutta pippurisen artesaaniopiskelijan elämän tarkastelua käsitöistä ihmissuhdeympyröihin.
 31. beloved miettii rakkautta, elämää ja kirjallisuutta osoitteessa http://beloved.vuodatus.net
 32. Maurelita http://www.u-blog.net/maurelita  eli pligastiikkaa, shoppailua ja sisustusta Pariisissa
 33. Piua http://p-i-a.livejournal.com  seikkailee Mitä Missä Milloin -maassaan.
 34. Kermakisu http://kermakisu.vuodatus.net biletystä, shoppailua ja yleistä elämän mietiskelyä
 35. http://hallatar.vuodatus.net Eli erakkoluonne äityli pohtii, miettii, tuumailee ja kirjaa mietteitään ylös, seuraa kolmen nuorensa kasvua ja haaveilee jostakin…
 36. http://kaislikko.vuodatus.net  2 lapsen äiti juputtaa siitä, mitä milloinkin sattuu mielen vieressä olemaan. Ja sitähän sattuu :-) . Kai ne lapset kuitenkin etusijalla ovat (tässäkin asiassa)…
 37. Pala sinistä saippuaa http://sinista.vuodatus.net   Viuhtin merkintöjä ja havaintoja elämän pienistä ihmeellisyyksiä ja ohimenevistä hetkistä.
 38. Melkein Blogi http://blog.melkein.com Melkein Blogi, Säätöä ja säädettävää. Ja melkein blogi.
 39. Timo raportoi osoitteessa http://optimistin.vuodatus.net eli 'Realistisen optimistin juttuja elämästä, kaikkeudesta ja kaikesta muusta sellaisesta'.