Nuoremman penskoista (poika 15v) kanssa on netin rahaakin vaativat pelit tulleet tutuiksi. Hiukan tietysti karehdituttaa, ettei 25 vuotta sitten ollut tuollaisia, tosin olihan se VIC-20:kin kova sana! tcool.gif

Vuosi sitten sovittiin osa (4,5e) kuukausirahasta menemään Runescape-pelin jäsenyyteen. Tuota saa kyllä pelata ilmaiseksikin, mutta vain osalla koko pelimaailmasta ja rajoitetuilla ominaisuuksilla. Aika hyvin taisivat netota, kun ainakin jossain vaiheessa kuulin sillä olevan 250.000 maksavaa tilaajaa.

Nyt hienompi Project Entropia tuli tilalle ja R-jäsenyys lopetettiin. Tämä uusi vain on vielä ovelampi tapaus! Mitään kuukausimaksua ei ole, mutta kaikki maksaa - jos ammut itsepuolustukseksi, niin panokset pitää ostaa oikealla rahalla ja kaikki muukin tietysti maksaa. Kun huomasin hintavuuden, niin piti juoruta asiasta tietysti exälle, joka sanoi hommalle panevansa jarruja, muutenkin menee kuulemma kaikki illat koneella...

Pari satsia Project Entropia Dollareita ostettiin, kymmenen USD antaa sata PEDiä ja muun lisäksi ottavat vielä 4% 'kuluihin'. Pelaajia houkutellaan sillä, että tuolla on mahdollista ansaitakin rahaa ja niitä voi siirtää myös itselle takaisin, käytännössä vain harva (pelaaja) taitaa netota.

Jos rekisteröidytte, niin kannattaa huomioida että se luottokortin aktivoiminen ei ole välttämätöntä, ilman sitä saa sisään rahaa kerralla max 10 USD, mutta jos kortin aktivoi, niin pelaaja voi liian kätevästi itse siirtää suoraan isompiakin summia!

Aika moista menoa siellä taitaa jo olla - sivuston uutisissa tiedotettiin uusi rakenteilla oleva avaruusasema myydyksi huutokaupassa yhdelle pelaajalle 100.000 USD:llä! thitme.gifOmistajan oikeuksiin kuuluu verotusoikeus, joten ostohintaa tienaa takaisin. Jos pelistä tulee iso hitti, niin saattaahan tuo päästä voitollekin?