Viime vuotinen USAn reissu on jäänyt pitkään julkaisematta, joten nyt valokuvatorstain aihe 'liukas' synnytti melko pitkän aasinsillan ja siirrätytti jonkusen kuvan Flickriin.

Upeasti meni reissu ja paljon nähtiin - kuvia oli kotona aluksi 7700+ kansiossa, mutta kaikki on jo karsittu ja suurin osa käyty läpi karsituksi paremmat-kuvat kokoelmaksi. Uusia vain meinaa tulla koko ajan käsittelyä haittaamaan...

Mutta siis asiaan! Liukasta tuli yllättäen Arizonassa Grand Canyonilla, johon ajoimme shortsit jalassa edellisen päin Monument Valleyn siedettävästä lämmöstä. Pihalla olikin +2 C, tuulta yli 10 m/s ja satoi lunta. Ovia ei perillä avattu vaan Tarja kapusi takapenkille kaivamaan vaatetta matkalaukuista ja vasta niitten jälkeen lähdettiin ekalle reunalle.

Matkaa jatkettaessa lumen määrä lisääntyi ja jonkin verran oli... l i u k a s t a !  ^^

Snowing next to Grand Canyon

Onneksi parin tunnin päästä jo aurinko paistoi ja lumet sulivat pois. Ylhäällä oli kyllä koko ajan viileää, mutta 100m kanjoniin laskeuduttua saattoi jo pipon ottaa pois. Pohjalla voi kuulemma olla yli 40 C lämpimämpää kuin samaan aikaan yläreunalla.

Muita valokuvatorstain liukkaita löytyy täältä.


Lisää meidän USA-kuvia löytyy tätä vähän nätimpää Grand Canyon näkymää klikkaamalla (tai tästä). Setin ensimmäisenä on ajoreitti merkattuna kartalle (päivämatkat merkattu vuoroväreillä).

Sunset in Grand Canyon