Pohjalaisen välissä tulee nykyään Tosi-liite, joka on kai jonkinlainen vastaisku Hesarin Nyt-liitteelle. Hiukan köyhältä se tuntuu vertaillessa, mutta ehkä meno vielä paranee kunhan pääsevät vauhtiin.

Naurettavan puolelle menivät kertoessaan valoenergialla elävästä pariskunnasta, vaikka mukaan olikin vastamielipiteeksi kysytty näön vuoksi Sydänliiton ravintoasiantuntijan kommentit. Skepsis ry:n sivuilla on  asiasta keskusteltu puolesta ja vastaan näin. Tuo tekniikkahan pitäisi opettaa Afrikan nälkäänäkeville, joilla tosiaan olisi käyttöä tekniikalle, jolla saa oltua muutaman vuoden syömättä.

Sivuilta löytyi muuten myös jonkinlainen 'mobiiliblogi' johon saa 1,20 eurolla lähettää kuvan ja tekstiä, sekä nuorten alueelta hiukan aneemisen tuntuinen blogi...

Elokuvissa oli hauska huomata, että tänään on kai jonkinlainen Joe-päivä, koska kolmelta eri kanavalta tulee tänään Joe-elokuvia: Ystäväni Joe, Joe ja tulivuori sekä Juntti-Joe. TV1 kun olisi vielä hankkinut dokumentin itänaapurimme legendaarisesta Joe-sedästä... :-)

---

Kommentteja kaipaisin muuten mielipiteistänne, että onko tuo mun tapa panna linkit avautumaan eri ikkunaan hyvä vai huono. Oletan, että kommentoimattomien mielestä asia on aivan sama, joten jos joku pitää tuota erityisen ärsyttävänä tai erityisen hyvänä, niin kerrotko kiitos.