Eilen olevaan Stand up- iltaan oltiin päätetty mennä 'myöhäisestä' ajasta huolimatta, esiintyjinä olivat nimittäin Heli Sutela ja Jaakko Saariluoma. Ja olipa kerrankin tuuria.

Tuuri-1:
Skyn alakerrassa oli hissille 10+ metrin jono, joten mentiin portaat ylös ja päästiin suoraan hissiin. (Huonoa: hississä oli lappu stand-up-illan loppuunmyydyydestä - hassu sana)

Tuuri-2:
Päätettiin kuitenkin käydä vilkaisemassa. Onneksi oltiin oikealla puolta hissiä, joten päästiin kassalle ensimmäisenä ja jäljellä oli vielä KAKSI lippua (meitä oli juuri kaksi!).

Tuuri-3:
Keikka oli molemmilla 'ihan kiva'... viiitsi vitsi vitsi. Se oli tosi hyvä - siis oikeesti! (= yhdistelmä molempien jutuista, Heli kertoi miten 'ihan kiva' kommentti ei ole enää oikeastaan kehumista ja Jaakko miten aina voi sanomisensa perua kätevästi tuolla vitsi-sanonnalla)

Tuuri-4:
Hissin kanssa oli ongelmia, joten keikan jälkeen nukkumaan lähtiessä sinne päästettiin vain kahdeksan kerrallaan - samaa matkaa meidän kanssa tuli illan tähdet ja siinä tuli jopa vaihdettua muutama sanakin! (Kotona harmitti, että miksen sanonut heille noita 3-kohdan sovellettuja sanontoja, nyt yön jälkeen ajattelen, että ehkä niin oli parempi...)