Vielä viimeiset kuvat Mauritiukselta, seuraavia kohteita ollaan onneksi jo suunnittelemassa, joten on sentään jotain odotettavaa.

Golf-päivää seurasi se viimeinen päivä, joka tulee vääjäämättä joka matkalla. Aamusta vielä golf-klinikalla, minkä jälkeen värjöttelyä altaalla - kesä oli vasta alkamassa, joten kylmiä hetkiäkin oli. Lounaan jälkeen kävimme vielä viimeisen kerran snorklaamassa.

Fish & Tarja

Hotellin alueella olisi ollut myös lisämaksullinen ratsastustalli, jota jo suunnittelin testaavani. Vaikka äidin suvussa on hevosharrastusta - kummivanhemmillani oli pari 'tavallista' ja enolla muutama ravihevonenkin - en ole koskaan ratsastanut. Pitipä tulla jopa se Tunisian kameliratsastuskin ennen tuota koettua.

Horse riding around the hotel area

Iltakävelyn hautausmaakuva jo Flickriin ja tänne blogiin tulikin aikoinaan. Tien ja meren välissä oli golf-kenttää, jossa tämä pallopoika sai hommata klubille järvipalloja.

Looking for balls :-)

Naapurihotellilla oli sen meidän testaaman Links-kentän lisäksi tämä Legends-kenttä, joka oli pelkästään asukkaille. Kuvassa klubitalon vieressä ollut harjoitusviheriö.

Practise green for putting

Aamulla viiden maissa tuli taksi hakemaan meitä, seuraavassa hotellissa piti odotella parikymmentä minuuttia, koska siellä haettava pariskunta oli saanut/kuullut noutoajan väärin ja ei ollut valmiina. Lentokentälle ajettiin rantoja pitkin ja kosteaa oli, minkä ansiosta sain kameraan nätin sateenkaaren.

The Rainbow

Ja vielä viimeiset maisemat koneeseen mennessä.

Heading home

Air Francen lento myöhästyi juuri sen 1,5 tuntia, jotka meillä piti olla vaihtoaikaa Helsingin koneeseen. Eli illalla De Gaullen-kentällä kävimme syömässä kuponki-illallisen, menimme bussilla kopperohotelliin ja seuraavana aamuna viiden maissa takaisin kentälle. Elämäni ensimmäinen kerta, kun piti tehdä yllätysyöpyminen lentojen takia.

Flickriin meni lisäksi viisi muutakin kuvaa näiltä viimeisiltä hetkiltä, joten jatkot siellä.