Huh hellettä! Juha ja Marja vetivät meille hienon Luxemburgin esittelyn (vielä kerran: KIITOS! opastuksesta ja yöpaikasta ja kaikesta). Aluksi käytiin pohjoisosassa Viandenin linnassa, matkalla nähtiin maisemien vaihtuminen laidasta laitaan (jyrkkiä mäkiä, laakeita peltoja, tiheitä metsiä). Seuraavaksi vilkaistiin yliovela kalliokohde, jossa oli kapeita 2m-40cm ja syviä (20-30m) railoja, joiden pohjalla kulkivat polut. Reitit sitten kävivät kallioiden huipuilla. Paikka oli tosiaan vihreyden huipentuma.

PizzaHutin jälkeen tehtiin vielä kaupunkikierros ja nähtiin hallitsijan linna + keskustan kävelykatuja. Luxemburg on jälleen yksi ihan omanlaisensa kaupunki, korkeuseroja löytyy jokien kovertamista jyrkistä kanjoneista ja niistä syntyy vaikuttavia näkymiä, kun rakennuksia näkyy toistensa yläpuolella.

Ilta ajettiin vielä etelään Ranskaa pitkin; jossain vaiheessa pitää kuitenkin saada kilometrejä kunnolla taakse, että voi olla sitten useampia päiviä paikallaankin. Eli ajettiin vielä vähän matkaa suunnitellun Nancy-kaupungin ohi ja oltiin toka yö Contrexeville-pikkukylässä.