Hyppäämään olisi pitänyt päästä, mutta kentällä olikin ekana menossa uuden kurssin ensikertalaiset ja hyppymestareitakaan ei tunnu riittävän. Ehtisiköhän edes yhden muistinvirkistyspakkolaukaisuhypyn tehdä tänään, kun taas on huonompaa kelia tulossa.

Odottaessa tässä vielä lähes viimeisiä Cancunin kuvia. Koska hotellin lähistöllä ei ollut omatoimisnorklaamiseen sopivaa paikkaa, niin ostimme paikat päiväretkelle saman tutun Manta Diverssin kautta. Samassa veneessä oli kolmen hengen miehistön lisäksi neljä pariskuntaa, joista kaksi tuli snorklaamaan ja kaksi kokeilulaitesukellukseen pikakurssituksen pohjalta.

Exploring group on their first dive

Yo kuvassa ryhmä oli juuri lähtenyt vetäjän perässä matkaan. Snorklaamaan meidän kanssamme jääneestä aasialaisesta nuorestaparista miehen vatsa ei oikein kestänyt melko voimakasta meren käyntiä - opas joutui keskittymään kellukkeessa roikkuvan jäpikän pitämiseen pitämiseen pinnalla ja tämä tyhjäsi vatsaansa veteen. Kaloja siis riitti isona parvena ihan pinnan tuntumassa... grolleyes.gif

Olin ottanut meritautipillerin, joten jaksoin suht pitkälle, mutta toisen session kohdalla minäkin vähän ruokin kaloja. Itselläni olo ei onneksi sentään tule tuosta huonoksi, vaan tyhjätyllä vatsalla on taas ihan OK-olo.

Blue fishes

Mustasiniset kalat näyttävät kyllä isommassa kuvakoossa paremmilta ja livenä vielä näyttävämmiltä. Mutta mukavasti riitti valoa kuvaamiseen tuossa pinnalla ilman valkotasapainon säätämistä.

Yellow fishes

Lopuksi vielä nätti kuva korallista. Hotelli suoraan snorklaamiseen sopivalla rannalla on kyllä reissua huomattavasti mukavoittava asia!

Coral