Matkablogi-rooli tuntuu luontevimmalta tänne nyt, kun siitä tulee keskusteltua twitterissä (#matkachat), sitä tulee eniten kuvattua ja tulevan vuoden suhteen sitä tulee eniten mietittyä. Viikonloppuna käytiin risteilyllä Helsingistä Tukholmaan ja takaisin.

B-hytti kahdelle oli mukava yllätys - tilava ja hyvät näkymät merelle. Perillä oli vain viitisen tuntia aikaa, joten ostettiin laivan infosta paikallisliikenteen kertalippuja menolle ja paluulle. Bussi 76 meni suoraan sataman edestä Skanssen-risteyksen ohi, josta oli enää kilometrin kävely ABBA-museolle. Ihan hauska pläjäys tuosta itsekin paljon kuunnellusta klassikosta. Ja nämä vahanuket oli tosi onnistuneita - hakkasivat Madam Tussaudin nuket aika helposti.

ABBA

Museon jälkeen kävelyä ja välipala keskustassa. Lopuksi suunniteltiin kaupungintalon näkötornia, mutta se olikin nykyään maksullinen ja pienissä ryhmissä (vanhentunut opaskirja :-/ ) joten ei oltaisi enää ehditty seuraavan ryhmän jälkeen laivaan. Ranta oli onneksi hieno ja siitä sitten metrolla suoraan takaisin laivaan. Mukava reissu!

Heitin hätäisesti blogia varten muutaman kuvan Flickriin Tukholma-albumiin, pian tulee toivottavasti sinne pari lisää.