Loma lähenee ja kiirettä pitää, joten helpolla saa blogiin täytettä - kuvilla! mini1.gif 

Tuon edellisen Skotlanti-merkinnän päivän alku meni hienosti, mutta kuten vähän vihjasin, niin yllätystä tuli. Vajaa puoli kilometriä tämän jälkeen puhkesi rengas, jonka onneksi vaihtoi puolessa tunnissa - eikä satanut. mini2.gif

The scenery where I changed the car tyre

Muutama autokin pysähtyi tarjoamaan apua, viimeiseltä kysyttiin lähin renkaankorjauspaikka - oli n 40 kilometrin päässä edessä. Perjantai-iltapäivä oli jo pitkällä ja yksikaistaista taituroitiin mahd vauhdilla, että saataisiin joku kiinni ennen viikonlopun aloittamistaan.

Driving towards the first gas station

Tietysti tie oikaisi niemen poikki ja nousi yli kuuteen sataan metriin. Alastullessa maisemat olivat hienoja, mutta kapea tiellä vastaantullut rekka, jonka edellä sain peruuttaa tuolla jyrkänteen vierellä piti jännitystäkin yllä.

A view from the half way down

Yläkuvassa oltiin jo puolivälissä alas, nätti joki alla zoomattuna lähemmäs.

The river zoomed in

Ja tässä vaiheessa oltiin jo taas merentasolla, näkymä taakse päin.

And it's over

Renkaan korjaus ei kuulemma onnistunut, joten ostimme uuden vuokrakeskuksen palvelunumeron neuvottua vain ottamaan kuitti talteen palautusta varten. Tosin palauttaessa auto sitten harmitti, kun auton vastaanottaja yritti lohduttaa, ettei tarvitse maksaa lisää... Ja me kun odotettiin saavamme 72 puntaa takaisin. Harmittavasti vain täytyi myöntää, että vuokrasääntö kyllä tuki hänen tulkintaansa.