Tänään ei ollutkaan ohjelmassa muuta kuin ajo Hahniin, auton luovutus ja jonotus checkinissä. Päästiin juuri ja juuri mukaan siihen 65:n ensimmäisen joukkoon, jotka päästetään koneeseen heti toisena lapsiperheiden jälkeen. Kone olikin nyt täydempi kuin tullessa, vapaita paikkoja ei montaa näkynyt.

Ilta vietetäänkin nyt sitten täällä Nokialla autonsäilyttäjien vieraana, mukava yllätys oli tänne osunut helleaalto, kun vielä pari päivää sitten kuultiin uutisia koleista säistä. Ajo Vaasaan on sitten huomisen aamun ohjelmassa.

Seuraavaksi pitäisikin vielä viimeistellä reissulla syntyneet 1723 valokuvaa ja 28 videota: jokunen kuva on vielä tuplina, osa kääntämättä, vähän pitää leikata ja joitakin kääntää prosentin suuntaan tai toiseen. Lisäksi teen esittelyä varten kaikki- ja thebestof-katselulistat, koska nytkin kuviin meni reippaasti toista tuntia ja sellaista kohtaloa ei kehtaa varata kuin lähisukulaisille, muut eivät uskalla nuokkua katsellessa. Tällä kertaa jäi iltaisin myös erityismaininnan vaativien kuvien dokumentointi tekemättä, joka sekin on hoidettava. Huh!