Ei ole mieleeni ensiksi tullut tavara ihan täsmälleen tavoiteltua ryhmää (oli koriste alusta lähtien), mutta 'tavallaan' on... Nimittäin meemissä, josta marginaalilta ja marinadilta luin.

"Onko sinulla outoja koristeita tai roinaa, jotka ovat aikojen saatossa lojumaan jäätyään muuttuneet koristeiksi[?] Kerro niistä koko Blogistanialle! Jos esineeseen liittyy tarina, kerro sekin[!] Foto ois kiva, mutta ei pakollinen."

Janin haastamattomuusperiaatteen innoittamana poimin oheisen meemin ja ketä tämä inspiroi, voi ketjua vapaasti jatkaa. Jos jatkat tätä, niin panetko kommentin tänne, niin tiedän tulla katsomaan (tilaamistani toki sen näen, mutta varmuudeksi välttämiseksi...).

44402.jpgOheisen koulumustepullon sosialisoin ala-asteelta kaapista itselleni turvaan joskus 70-luvun loppuvuosina (= rikos jo vanhentunut). Pullo oli siellä käyttämättömänä lojunut melkoisen pitkään, koska tuolloin ei enää irtomustetta käytetty, vaikka pulpeteissa niitä mustepulloreikiä vielä olikin.

Pullo oli ensin huoneeni kaapin päällä ja Vaasaan muutettuani kiertänyt mukana kämpästä toiseen - eikä ole kertaakaan kaatunut muutoissa. Ajatus kaatuvasta isosta (n. 30 cm korkea) mustepullosta, jossa ei ole kunnon korkkia, taitaa olla sen verran uhkaava, että kantajat on aina ollet tarpeeksi varovaisia... :-)

Välillä on käynyt mielessä, että ei kai muste haihdu hengitysilmaan ja olisin siksi vähän outo, mutta kyllähän tuo nesteen pinta olisi jo reippaassa 27:ssä vuodessa tippunut selvemmin, jos se huoneenlämmössä haihtuisi.