Pinserin 1-2-3-4 -käsky onkin hyvä tapa saada ihmiset vilkaisemaan vähän totuttujen paikkojen ulkopuolisia blogeja...

Ensimmäisenä sattui kohdalle Pastanjauhantaa, joka yllättäen olikin tosiaan ruoasta. Tosin ekana juttuna oli vielä tottelu tästä samasta Pinserin meemistä, joten looppi on valmis. Blogin ulkonäkö oli heti ensinäkemältä mun esteettistä silmää miellyttävä, ruoka ei vain mulle ole niin tärkeä (syön elääkseni - ei siis toisinpäin), joten kommenttiterkut ja jatketaan eteenpäin.

Seuraavaksi vastaan pomppasi samoilta sijoitusluvuilta (rullasin siis top-listan kautta) nimellään muhun vetoava Pornopolka. Tämä olikin jo konkaribloggaaja, fontti vain oli jotenkin rasittavan pientä. Yläotsikko mukavan erilainen, aiheet vaihtelivat suht paljon, mistä tyylistä itse pidän. Terkut, tilatuksi ja eteenpäin...

Pomppasin muutaman sivullisen eteenpäin ja silmään pisti (auts) Pönttökamera. Aika yllätys, tuo ei ollutkaan blogi, vaan webbikamera johonkin linnunpönttöön.

Neljäntenä huomasin USA-kiinnostuneena ihmisenä blogin New York, New York, joka menikin sitten tilaukseen (varmaan niitä tilauksia saa tulla kaksikin!?). Keskitetyt jutut tuntuivat hiukan oudolta silmään, mutta hetkessä siihen tottui ja itse n. 14 viikkoa USAssa olleena jutut tuntuivat heti kiinnostavilta.