Jersey girl-leffajuliste; Affleck + tyttöJersey girl (Suomessa nimellä Tyttö tuollainen) on sitten hoidettu pois DVDhyllyn katsomattomien osastosta. Kevin Smithin leffoista ylivoimaisesti eniten iskeneeseen Dogmaan verrattuna tuo on melko tavanomainen, mutta omassa romanttisten opettavaisten komedioiden sarjassaan ihan kilpailukykyinen pläjäys! :-) ja peukalo pystyssä

Vitseissä on uusia ideoita, seksiä käsitellään vapautuneemmin kuin yleensä  vastaavissa komedioissa (melkeinpä englantilaiseen tapaan!) ja loppu ei ole ihan perinteinen 'amerikkalaisen unelman'  mukainen. Mukana on alussa Jennifer Lopezkin, mutta Gigli-katastrofin jälkeen mainonnasta vastaavat poistivat kaikki Lopez-maininnat julisteista ja trailereista. Mutta siis suositeltavaa katsottavaa kaiken kaikkiaan. Ammattimaisempaa arvostelua tästä leffasta löytyy ainakin Film-o-holicista.

Kevin Smithin oma blogi SilentBobSpeaks jatkaa edelleen ja uutissivultaan löytyi muuten maininta, että tulevan Clerks 2 -elokuvan pääosaan on löytynyt joku vastakkaista sukupuolta olevan naisihminen. Odotettu leffa!