Harmi aloittaa juttu huonoilla uutisilla, Medikseltä kuulin, että Eeki Mantere (alias Viktor Kalborrek Hullujussista) kuoli eilen vain 58-vuotiaana. Yli 30 vuotta ehdin musiikkiaan nauttia ja poistui yksi vanhan polven musiikkikonkari.

Isäni vietiin viime yönä ambulanssilla sairaalaan, mutta onneksi oli olo heti lääkkeillä  muuttunut paremmaksi, joten saa siellä pakkolevossa nyt parannella yleiskuntoa. Petollinen kevätsää ja kylmän saaminen ei tee homepölykeuhkoiselle hyvää, paranemista isukki!

Ilta meni sitten Lappareita ja Earlia katsellessa Omenalastuja napostellen ja Kopparbergin mustikkasiideriä juoden (molemmat nautintoaineet olivat ensikokeiluja ja hyviä olivat!). TV-valinnat taas vanhoja tuttuja ja varsinkin Earl onnistuu aina yllättämään kerta toisensa jälkeen - Lapparit taas taattuja tuttuja parinkymmenen vuoden ajalta.

Illan lopuksi käytiin Wiillä ensi kertaa netissä, kurkkaamassa säätiedotuksen ja uutisen ja vilkaisemassa kaupan valikoimia läpi. Varmaan se kaverinumeron syöttökin pian saadaan aikaiseksi...

Hyvää yötä! Ja vappua!