Erkan haastamana paljastetaan vielä työpöytää vähän kauempaa katsottuna. Meemeistäni nimittäin löytyikin jo yksi tekemäni työpöytäpaljastus.

Kannan työkoneeni joka päivä repussa töihin ja taas kotiin, telakkaan heittämällä sen saa käyttöön kätevästi. Sekalaiset muistilaput edessä kulkee aina mukana läppärin kannen välissä ja yritän muistaa niitä aina joskus vilkaista. Monty Python-hiirimatto tuli ostettua jostain reissusta, muistaakseni Lontoosta - on hiukan käppyrässä, mutten malttaisi luopua siitä.

tyopoyta.jpg

Koneen vieressä kasan päällä on odottamassa eilisen hammaslääkärin lasku, alempana näkyy jokin MikroPC:n talteen kopsattu neuvosivu (tuo 50e) ja välissä muuta sekalaista paperia. Puhelin on jo äänettömällä odottamassa aamuun (muutama viikko sitten sain pitkästä aikaa nokialaisen E61:n ja Qtek 9100:n valtakausi päättyi). Handsfree on odottamassa tallesijoituspaikkaan siirtoa, kun ei ollutkaan kovin käytettävä, vaikka langattomuus onkin selvä plussa.

Vasemmalla näkyy Tarjan koneen reunoja, tuossa työpöydän ääressä me usein iltaisin jonkin aikaa vierekkäin puuhaillaan. Kuvasta näkymättömissä oikealla on pikkukaappi, jonka päällä harvoin käytetty mustesuihku, cd-teline ja tämän vuoden tiliotteita nippu odottamassa, että tekisin yhdistyksen kirjanpidot puolivalmiiksi.

Haastamattomuusperiaatteeni mukaan jätän haastetut nimeämättä, kaikki kiinnostuneet voivat tätä jatkaa ja mielellään ilmoittaa tänne kommentteihin siitä, niin me muut tiedetään tulla vierailulle.