Ilta meni aika tarkkaan odotetusti, leffoja ehdittiinkin kaksi: Tarjankin valitsema (parempi kuin odotinkaan) ja naposteltavaa oli enemmän.  :-) Pitää lähteä matkaan, joten pikaterkkuina huumoria:

   Eversti adjutantille:
Huomenna klo 9.00 tapahtuu auringonpimennys - sellaista ei tapahdukaan joka päivä. Miehistön tulee asettua ruokailuvarusteissa kasarmin pihalle nähdäkseen tämän harvinaisen ilmiön ja minä selostan heille sitä. Jos sattuu satamaan, emme näe mitään, siinä tapauksessa heidät komennetaan voimistelusaliin.
   Adjutantti kapteenille:
Everstin määräyksestä tapahtuu huomenna klo 9.00 auringonpimennys. Jos sataa, emme näe sitä kasarmin pihalta. Silloin ruokailuvarustuksessa auringonpimennys tapahtuu voimistelusalissa - sellaista ei tapahdukaan joka päivä.
   Kapteeni luutnantille:
Ruokailuvarustuksessa olleen everstin määräyksen mukaan tapahtuu huomenna klo 9.00 auringonpimennyksen vihkiminen voimistelusalissa. Eversti antaa määräyksen jos sattuisi satamaan, mitä tapahtuu joka päivä.
   Luutnantti kersantille:
Huomenna klo 9.00 ruokailuvarusteissa oleva eversti pimentää auringon voimistelusalissa, mitä tapahtuu joka päivä, jos on kaunis ilma. Jos sataa, tapahtuu se kasarmin pihalla.
   Kersantti korpraalille:
Huomenna klo 9.00 tulee ruokailuvarustuksessa olevan everstin pimennys tapahtumaan auringon johdosta. Jos voimistelusalissa sataa, mitä ei tapahdu joka päivä, tulee teidän asettua kasarmin pihalle.
   Puhetta miehistön keskuudessa:
Jos huomenna sataa ja aurinko paistaa, silloin ne luultavasti pimentää everstin voimistelusalissa. Sääli ettei niin tapahdu joka päivä.