Nilkat kipeänä ja silmät arkana auringonpaisteesta, mutta nyt on kausi avattu golf-puolellakin. Viime vuonna käytettiin 'pahimmillaan' kuusi tuntia kierrokseen, mutta nyt meni heti ekalla kerralla viiteen tuntiin. Pääosin oli kivaa.

Samoin pelasin nyt vihdoin edes siihen omaan 54 tasoitukseeni. Ehkä sitä vähitellen jotain oppii - osaksi pakosta, koska huomenissa on toinen kierros firman golf-kerhon kisaa. Arvotun vastustajan kanssa mennään kierros ja voittaja jatkaa seuraavalle tasolle.

---

Ettei menisi ihan hiustenleikkuuksi, niin pari linkkiä. Reilu viikko sitten bloggasin sähköautojen dieselveron vapautus-adressista. Kommenteissa tuli kiinnostavia linkkejä, esim WWF:n raportti aiheesta.

Ja kaikki kiinnostuneet löytävät sähköautot-sivustolta tietoa suomalaisesta projektista, jossa aiotaan vapaaehtoisvoimin saada aikaa sähköautokantaa Suomeen. Sen verran uskottavasta asiasta on kyse, että ABC-ketju kuulemma selvittää mahdollisuutta olla autojen latauspisteenä.

Tuolla on siis tarkoitus kehittää konsepti, jolla sähköauton haluavat voivat sellaisen itselleen rakennuttaa. Hiukan pyörii päässä, että jos toimintasäde olisi edes 250 km ja alueelta löytyisi pikalatauspaikkoja tarpeeksi, niin oman auton voisi parin vuoden päästä harkitakin konvertointiin. Veikkaan vain, että huoltamotoiminta alkaa ensin pääkaupunkiseudulla, koska sieltä löytyy enemmän massaa käyttäjistä ja tarve pitkiin matkoihin on maan muita osia pienempi.

Mutta kiinnostava asia on! 
(Kuten myös on ylihuomenna saapuva A300 yahoo.gif )