Muutamassa valokuvatorstaissa on jo aiheen mukaan tullut heitettyä pari kuvaa lokakuun lopun reissultamme Mauritiukselle, nyt alkaa niitten varsinainen läpikäynti.

Matkan lentoja yritimme ensin itse varata, mutta nettipaikat eivät hyväksyneet jostain syystä toistuvasti yritettyä varausta, joten KalevaTravel hoiti sen omalla välirahallaan. Hotelli (Le Coco Beach) oli sama, jota hekin tarjoavat ja johon myös Finnmatkat tekee retkiä, mutta Lontoolaisesta nettipaikasta varattuna pari sataa halvemmalla.

Hotel map

Yllä kuva huoneen työpöydällä olleesta hotellialueen kartasta. Alla ensin kuva päärakennuksen yläkerroksesta altaalle päin ja seuraavaksi altaalta takaisin kohti päärakennusta.

Pool and palms

Hotel's main building

Ranta oli kivan rauhallinen, kaupustelijoita kulki, mutteivat olleet onneksi tyrkkyjä vaan uskoivat kiltisti sanottua eikiitosta.

The beach

Hotellin puutarhasta löytynyt nätti pieni lampi.

A bond in the hotel garden

Alla malli koristeista, joita taiteiltiin seisovien pöytien oheen. Tekemisestä olisi ollut oppituntikin viikon aikana, mutta jäi menemättä.

Pakettina meillä oli taas kerran kirpaiseva, mutta lomailuhermoja lepuuttava all-inclusive, johon tällä kertaa mukavasti ruuan ja juomien lisäksi kuului myös moottoroidut vesiurheilut. Sainpahan taas uudistettua vesihiihtorefleksejä.

Food decoration

Koska karsiminen on vaikeaa, tänne blogiin tulee vain osa (tänään 6/12) kuvista, joita kullakin kerralla heitän Flickriin Mauritius-settiin. Kuvista löytyy linkki karttasivuun, josta näkyy alue yllättävän tarkasti!