Lepis myönsi mukavan kunniamerkin, eli One Lovely Blog Awardin tännekin - kiitos tunnustuksesta! vaikka tämä onkin aika hiljainen blogi ollut jo ainakin vuoden verran. Tietysti tämä tahti voi olla mukavan rauhallista verrattuna monta kertaa kuukaudessa päivittäviin kilpaileviin blogeihin.

Haasteen mukaan pitää kertoa itsestään viisi asiaa, joita ei ole aiemmin kertonut tässä blogissa. En tiedä muistanko mitä kaikkea on tullut tarinoitua aiemmin, mutta koitetaan jotain kuitenkin - mitään rangaistusta ei luultavasti vahinkolipsuista ole luvassa. ^_^

1. Mopoikäisenä ehdin ajaa kaksi vuotta ennen kuin säädettiin kypäräpakko. Lopetin ajamisen siihen ja siirryin pyörään, koska pidin kypärää niin naurettavan näköisenä. Nykyään käytän kypärää pyöräillessä ja lautaillessakin... Niin sitä mieli muuttuu.

2. Juoksuinnostus syntyi vihdoin viime vuonna (vaimo on ollut koko ajan urheiluriippuvainen ja reilu 10v se tartunta näköjään näin paksuun päähän kesti) ja juoksulenkkejä viime vuonna tuli 77 kertaa, joissa yhteensä 549 km. Pisin oli syyskuussa juostu puolimaratoni. Itselleni juoksun taika onnistui Syntynyt juoksemaan kirjan innoittamana - paljasjalkatyylin mukaisesti en ottanut enää yhtäkään askelta kantapäälle ja polvi ei enää tullutkaan kipeäksi juostessa.

3. Pohjakunto juoksemiseen taisi tulla askelmittarin kautta, jonka hankin toissa kesänä - nörtin keino pakottaa itsensä liikkumaan on pitää exceliä kävelymääristä ja keskiarvon pitäminen saa pistämään jalkaa toisen eteen. Nyt on 1,5v saldona n 5,26 miljoonaa askelta ja keskimäärin 8900 askelta päivässä (mukana sairaspäivätkin).

4. Pojan lähdettyä opiskelemaan Ouluun fysiikkaa (on multa perinyt tähtitiedekiinnostuksen mutta saa asialle jotain aikaiseksikin), otin säilytykseen tuonne yhteen nurkkaan peilikaukoputken. Se pitäisi vain koota jossain vaiheessa, niin voisi itse testata nyt kun on vielä pimeääkin.

5. Tasoitukseni golfissa on 34,5 (mihin tasoon pääsen ehkä joka kuudennella kerralla). Tuossa kuten monessa muussakin asiassa tulee kokeiltua ja opittua perusteet, mutta viitseliäisyys ei riitä hyväksi opettelemiseen. Montaa eri asiaa on tullut kokeiltua ja hankittua tietoja niistä, mutta aina löytyy jotain uutta kiinnostavaa.


Haastemeemeissä oon pitänyt jo pitkään haastamattomuusperiaatetta, joten kuka haluaa tätä jatkaa, niin hienoa! Ilmoitatko tänne kommenttiin postauksestasi, niin tullaan vierailulle.