Batman begins Anttila yllätti ja tiputti Batman begins tuplaDVDn kerralla kymppiin. Timohan juoksi paikalle välittömästi, että sai yhden niistä levyistä, joita siellä oli jäljellä vielä noin 100+ kappaletta...

Vaikka yritän välttää näkemästä trailereita ja arvosteluja etukäteen elokuvista, jotka haluan nähdä, niin tämän runsailta kehuilta ei ole voinut välttyä. Elokuva ei onneksi kuitenkaan ollut pettymys, päinvastoin! Toki reilun 30 vuoden historia Batman-lukemisissa tekee puolueelliseksi ja anteeksi-antavaksi, mutta hyvä leffa tämä kuitenkin on.

Painopiste ei ole niin selvästi toiminnassa kuin aikaisemmissa, vaan kerrotaan taustaa Brucen omistautuneisuudelle. Selitys 'pakkomielteisyydelle' on tässä rakennettu mielestäni uskottavammin kuin Burtonin aloitusosassa. Realistisuutta lisää lepakkovarusteiden pohjautuminen oikeisiin armeijan varusteisiin ja lepakkoauto, jolla oli tehty kaikki temput ilman tietokone-efektejä.

Arvosteluissa löytyi taas paljon valittavaa, sopivaa hehkutusta tarjoaa ainakin tämä kritiikki (mikä tosin on hehkutukselle vähän epäsopiva sana...).