Tuossa edellä onkin jo tälle päivälle iPhone 4 -merkintä, mutta klassikkoaiheena oli niin helppo valinta, että näin harvoin päivittyvässä blogissa ei vielä tule ylitarjontaa.

Sunnuntaiklassikon aiheesta musikaali tuli siis välittömästi mieleen lempparini Rocky Horror Show (jossa lisätään 'Picture' nimeen kolmanneksi sanaksi, jos kyseessä on elokuvaversio). Ja säännötkin tässä pitäisivät toteutua - teatteriesitys on ollut ennen elokuvaa ja musiikki on tehty sitä varten.

Tämä Time Warp on elokuvan alkupuolelta, kun Brad ja Janet ovat juuri saapuneet linnaan. Mukana tanssin opastuksessa kertojana on muuten Sean Conneryn yhdestä Bondista tuttu pääpahis - Charles Gray. Ja hämmentyneenä pääparina Susan Sarandon + se Spin Cityn pormestari. ^_^

Tuota etsiessäni löysin videon, jossa kerrottiin mitä keskushahmoille sittemmin on tapahtunut. Wikistä löytyy suomeksi lyhyt artikkeli Rockystä (jossa polvisukka-mainintaa luulen kyllä vääräksi tiedoksi), mutta kun kielen vaihtaa englantiin, niin tietoa onkin mahtavasti.

Lisää musikaalisia klassikoita löytyy Lepiksen kokoomalistalta.