Näin on taas yksi vuosi lopuillaan ja viimeisenä merkintänä onkin hyvä antaa ilotulitusta. Oheiset kuvat ovat parhaasta koskaan 'luonnossa' näkemästäni ilotulituksesta: Cannesin vuosittaiset ilotulitusfestivaalit. Elokuussa 2002 oltiin kaksi viikkoa Nizzassa ja huomattiin vierailla Cannesissa juuri oikeana päivänä.

Joka vuosi pitävät kuusi näytöstä ja niistä tuomaristo valitsee voittajan hopeiselle palkinnolle. Joka kuudes (mutta eikö se pitäisi olla seitsemäs?) vuosi edellisten vuosien voittajat ovat osallistujina ja heistä paras saa kultaisen pystin. Onneksi 2002 oli juuri tälläinen kultavuosi ja näimme Sveitsin joukkueen esityksen.

Fireworks 3

Vuosi sitten tehdyssä merkinnässä kuulostivat illan suunnitelmat lähes samanlaiselta: täksi illaksi on itselleni tosin hankittuna peräti 8%:nen siideri miehekästä omena-vadelma-mansikkaa ja Tarjalla extra kuivaa kuoharia. Ohjelmana sama villi leffakatselu omassa olkkarissa kahdestaan ja illalla jaksamisen mukaan mahdollisesti kävely torille katsomaan Vaasan 400-juhlavuoden päätösilotulitusta.

Lopuksi vielä pari muuta kivaa yksilöä tuolta puolen tunnin valoshowsta jäljelle jättämistäni 96:sta kuvasta.
Fireworks 2   Fireworks 1

Kiitos teille lukijoilleni tästä vuodesta, jatketaan ensi vuonna samaan tyyliin! uwink.gif