Kuvien taakse laiskottelun sijaan vaihteeksi hiukan omaakin tekstiä. Lepis haastoi (ihan turhaan, olisin muutenkin osallistunut mini1.gif, mutta kiva tulla kuitenkin mainituksi!) kertomaan oman blogin nimen synnyt ja taustat. Huomasin muuten vanhoja kaivellessani, että kaksi vuotta sitten kulkeneessa blogimeemissäkin jo dokumentoin blogitaustojani.

No. 'Löysin' blogit googlettaessani lisätietoa tsunamista tammikuussa 2005 ja Sedikseltä näin kiinnostavan megatsunamijutun, seuraavaksi löysin vielä Katrin blogin ja kun blogilistan sain helpottamaan seuraamista, niin jäin koukkuun. Tuolloin 2004-2005 olin vaihtanut nettifoorumikaverin kanssa spostiakin ja koska oli tosi vauhdikas synnyttämään tekstiä, niin ehdottelin tuloksetta blogin perustamista. Hiukan lapsellisen näsäviisastelevassa aloitusviestissäni sama syy (kuten myös ensimmäiseen kirjoitukseen inspiroinut asia) tulikin esille.

Ja vihdoin päästään varsinaiseen asiaan - nimeen. Tuolla edellä vihjatulla nettifoorumilla oli ollut joskus pitkä keskustelu, että onko optimismi vai pessimismi älykkäämpi asenne elämään (arvaatte varmaan mitä itse kannatin). Väittelyssä oli sanottu optimismia muka epärealistiseksi elämänasenteeksi ja siitä tälle sähköposti/väittelykaverille vastaiskuna sitten tulin kehitelleeksi tuon yllä näkyvän blogin nimen.

Ugh!

_________

Pohojalaasena olen huono 'haastamaan', joten heitän taas ilmaan avoimen haasteen. Kiinnostuneet voivat napata jatkovuoron ja mielellään ilmoittaa siitä tänne kommenttilooraan, niin mahdollisimman moni tietää tulla tutustumaan.