Pistol-image from diggerhistory.infoVaasalaisia-foorumilla ehdottivat paikkakunnalle pelattavaksi tappopeliä, josta en ollutkaan aikaisemmin kuullut. Tosin seur päivänä katsottiin hintansa arvoinen Big Trouble (Anttilan aleDVD 2e), jossa nuoriso tuota pelasi!

Mutta asiaan: kyseessä on siis yleensä kolme viikkoa kestävä 'salamurhaaja'-peli. LA:ssa aseina on vesipistoolit, mutta ne sovitaan pelikohtaisesti, jossain on käytetty esimerkiksi myttyyn käärittyjä sukkia. Kaikki pelaajat hakevat erikseen pelinjohtajalta aloituskohteensa ja esittävät henk.todistuksen + puhnron ja osoitteen kotiin ja töihin. Kukin saa sitten yhden kohteen muista pelaajista ja aikaa sääntöjen puitteissa 'tappaa' tämä esim kolmen vuorokauden kuluessa. Onnistuneesta kaadosta perii kohteensa 'kohteen' ja viimeisenä jäljelle jäänyt voittaa kisan + mahdollisen palkinnon.

Näitä järjestää esimerkiksi Streetwars ja Wikistä tietysti löytyi asiasta artikkeli englanniksi. Kuulostaa niiltä pikkupoikana harrastetuilta lapsellisilta väijymis- ja ampumisleikeiltä. Voisin osallistuakin... trolleyes.gif