Mobiililla tulikin jo heitetty vähän juttua reissun tapahtumista, nyt voisi olla kuvien vuoro. Tässä ja jatkossa muutamia kuvaavia kuvia satunnaisessa (tosin luult aika-) järjestyksessä ja vähän niiden taustaa. (Kuvia klikkaamalla avautuu sitten totuttuun tapaan iso versio...)

73469689_010f77bc5b.jpg

Paikka oli siis Hilton Long Beach ja paikkakunta Hurghada. Oheinen kuva tuli otettua parvekkeelta klo 16.09 heti huoneeseen tultuamme. Lisää kuvia hotellin alueesta löytyykin aika paljon täältä.

Tarja oli saanut jonkun kurssihotelliyön perusteella Hiltonin HHonors-kortin ja kun sen kuvauksissa sanottiin, että vieras saa samaan hintaan parhaan vapaana olevan huoneen, niin ajateltiin koittaa. Aika iloinen yllätys oli, että saatiin sviitti-huoneisto päärakennuksen rivihuoneiden ulkopuoliselta alueelta (toinen rivi rannasta lukien, yläkerran kaksio).

Tuon jälkeen tuli jo ekat ärsyyntymisetkin - Aurinkomatkojen lapun mukaan iltapalaa sai klo 18.30:een asti ja kun päivän ruokailu oli pelkkä koneen aamiainen, niin mahat kurnien lähdettiin tuon perään. Mistään ei kuitenkaan saanutkaan snackkia ja juoksuttivat meitä edes takaisin pitkin isoa aluetta kyselemään eri puolilta. Jälkikäteen selvisi, että hotellin sanoma lopetusaika oli klo 17.00 / 'auringonlasku' ja tuntui, että säännöistä ei asiakkaan hyväksi haluttu joustaa tippaakaan. No, kunhan saatiin sitten vajaan parin tunnin päästä alkanut illallinen syötyä, niin mainoksen 'Hyvä ruoka - parempi mieli' -lause piti taas paikkansa. :-)