Yllättävän hyvin meni nukkuminen autossa, mutta jääköön ainoaksi kerraksi! Aamusta suunnistimme Kauniiden ja Rohkeiden promotoimaan :-) Portofinoon. Tiellä jälleen huomasi miten pohojanmaan lakeuksilla ajamaan tottuneelle vaati kielen keskellä suuta pitämistä 1,5 auton levyisellä tiellä, jossa vastaan suhahteli autoja + motskareita, melkein koko ajan oli 90 asteen mutkia ja teiden vierustoilla 'taiturimaisesti' pysäköidyksi tukittuja autoja. No, P oli värikäs ja kallis, paljon kuului englantia.

Kohta taas tien päälle, suorinta tietä Italian A10-tielle, jossa vuorotellen siltoja ja tunneleita, tähän asti pisin on ollut karvan verran yli 2km. Moottoritietä Parmaan asti, josta julkisteitä pitkin Garda-järvelle. Sunnuntain siesta-ajan hiljaiset tiet tuntuivat taivaallisilta, kunnes taas Gardan vierustie oli sitä tuttua kieliajoa.

Mainio ja edullinen hotelli löytyi vaihteeksi ensiyrittämällä, viimeinen huone ja PARKKIPAIKKA! :-) Tuo P-paikka välillä kilpailee ilmastoinnin kanssa haluttuusjärjestyksestä... Iltakävely, ruoka ja rauhoittumista. Vihdoin hotelli, jossa ollaan kaksi yötä peräkkäin.